Et bedre liv starter med et perfekt smil

Mere end 40.000 patienter har allerede valgt en behandling med PlusDentals tandskinner.
Isabell — 6 måneder
Overfyldte tænder
Nadine — 8 måneder
Skæve tænder
Lea — 3 måneder
Skæve tænder

Vores patienters oplevelser med PlusDentals tandskinner

Efter blot et par måneder, tør jeg nu endelig smile igen! Fantastisk hjælp og kommunikation hele vejen. Jeg kan varmt anbefale PlusDental.

Janine - Overfyldte tænder

I starten tog det lige lidt tid at vænne sig til det, men det gik hurtigt over. Kundesupporten hos PlusDental var helt igennem fantastisk. Jeg følte mig altid velkommen og velinformeret. Jeg skulle have gjort det her meget tidligere!

Dorit - Overfyldte tænder

Jeg har fået ortodontisk behandling i flere år, og blev efterhånden mere og mere nedtrykt over ikke at se nogen fremskridt. På grund af mine tænder havde jeg til sidst slet ikke lyst til at grine. Efter at have brugt PlusDentals tandskinner tør jeg igen smile, og jeg nyder nærmest at få taget billeder.

Jannika - Skæve tænder

Det smukkeste ved en person er smilet. Hvis du gerne vil få andre til at smile, skal du bare smile til dem. Vores tænder kan virkelig gøre os glade og kan sågar gøre andre glade. Så gør som mig, og vælg glæden til.

Useid - Overfyldte tænder
Behandlingseksempel
Tanja — Varighed: 6 måneder
Årsag: Overfyldte tænder, Behandlingsplan: Normal

Behandlingsplan Normal
Antal tandskinner for overkæbe 10
Antal tandskinner for underkæbe 12
Behandlingens varighed 24 uger
Online kontroltjek 4
Bemærk venligst: Dette er et udvalgt patienteksempel med illustrativt formål. Erfarne tandlæger og ortodontister benytter 3D-scanning for at bestemme din tandstillingsfejl og den rette type tandregulering.
Bestil en gratis scanning